SITOTISAK POMOR je tim djelatnika specijaliziranih za tisak na tekstil, posvećen prenošenju vaših ideja na majice, torbe, kape ili neki drugi tekstilni predmet, upravo prema vašim željama i po najvišim standardima kvalitete.

TEHNOLOGIJE

Kako bi vaš dizajn bio na visokoj razini kvalitete, prolazi kroz proces grafičke pripreme, koja jamči brzinu i efikasnost samom pristupu posla, te trenutne i brze izmjene prema vašim željama i zahtjevima. Za obavljanje posla raspolažemo industrijskim pogonom opremljenim vrhunskim automatskim strojevima koji nam omogućuju da u kratkom vremenskom roku napravimo velik broj otisaka.

U 26 godina poslovanja, kroz rad, usavršavanje i ulaganja dosegli smo iznimnu kvalitetu tiska koja može zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

STANDARDI

Temeljni fokus našeg poduzeća jest kvaliteta. U nakani da ispunimo sva vaša očekivanja glede kvalitete otiska, osigurali smo sustav kontrole kvalitete u svakoj fazi proizvodnog procesa, od grafičke pripreme do posljednje faze u samoj proizvodnji.

KLIJENTI

 • Gordana Mekovec
  Prekrasna profesionalna ekipa na visokom nivou, uvijek spremni za nove ideje,vrhunska kvaliteta tiska, garancija su zadovoljstva svakog našeg kupca, hvala puno na dugogodišnjoj suradnji🌸
  Gordana Mekovec
  BOŽUR BY GOGA MEKOVEC
 • Armenija

  Na upite odgovaraju promptno. Rokovi isporuke su uvijek na vrijeme. Kvaliteta tiska je više nego odlična. Sugeriraju i predlažu što je najbolje i koju vrstu tiska primjeniti. Zadovoljstvo nam je raditi sa tiskarom Pomor.

   
  Armenija
  EMMA95
 • Ivan Božić
  Izuzetno kvalitetna i profesionalna usluga tiska, proaktivnost u komunikaciji sa prijedlozima najboljih rješenja, konstantni update sa novostima u portfelju tiska.
  Ivan Božić
  SOCIJALNA ZADRUGA HUMANA NOVA ČAKOVEC
 • Štefica Lisjak

  Sa "SITOTISKOM POMOR" surađujemo punih 20 godina. Posao odrade profesionalno brzo i točno. Otvoreni su za dogovore .

  Štefica Lisjak
  MUŠKATLJIN
 • Ksenija Vrbanić
  Imamo izvrsnu suradnju s ekipom iz Pomora. Kako u našim kolekcijama kreiramo svake sezone neka inovativna rješenja, oni su pravi partner koji to može izraditi. Spremni su na uvođenje novih tehnika i unapređivanje već postojećih. Važna je činjenica što je kvaliteta tiska uvijek na istoj razini bez obzira na kvantitetu. Nadamo se budućoj sretnoj suradnji.
  Ksenija Vrbanić
  XD XENIA DESIGN
 • Mihael Breznik

  Zahvaljujući profesionalnosti tvrtke Sitotisak Pomor naš klub već dugi niz godina surađuje s njima. Kvaliteta učinjene usluge i ljubazni djelatnici samo su neke od prednosti njihove tvrtke. Najviše nas veseli optimalan omjer kvalitete i cijene te poštivanje svih dogovorenih vremenskih rokova. Slobodni smo svima preporučiti tvrtku Sitotisak Pomor.